Skip to main content

Advocaat Aalsmeer

Een advocaat in omgeving Aalsmeer gezocht?

Bent u verwikkeld geraakt in een juridisch conflict? Wilt u deze naar de best mogelijke juridische oplossing brengen? Woont u in omgeving Aalsmeer en bent u daarom op zoek naar een advocaat in Aalsmeer of omstreken? Dan zit u goed bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™. Wij staan u graag bij. Als laagdrempelig en toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht staan we u graag bij in verschillende soorten rechtsgebieden. Zo zijn we gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke kwesties, het personen- en familierecht, alsmede het strafrecht. Vanwege ons vriendelijke uurtarief dat we voor onze diensten in rekening brengen hebben we zowel particuliere cliënten als cliënten uit het MKB segment. Graag maken we een afspraak voor een gratis eerste intakegesprek met u bij ons op kantoor. Wij zijn goed bereikbaar.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening als advocaat in omgeving Aalsmeer, of wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact en vraag om een gratis intakegesprek. Ons telefoonnummer is 0297 – 769174.

Onze specialisaties als advocaat in Aalsmeer en omstreken

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ biedt deskundige juridische hulpverlening op een tal van rechtsgebieden. Onze specialisaties strekken zich uit tot de volgende takken van het recht: het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, alsmede het huurrecht, sociaalzekerheidsrecht en incassorecht. Heeft u een advocaat in omgeving Aalsmeer nodig voor een juridisch vraagstuk binnen een van deze rechtsgebieden? Met Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ aan uw zijde wordt de best mogelijke oplossing gevonden.

Het personen- en familierecht

Wilt u gaan scheiden van uw partner en zou u daarvoor graag een advocaat aan de hand nemen? Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is gespecialiseerd in aller zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Daarbij kan gedacht worden aan alimentatie en omgangsregelingen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant. Ook met andere delen van het personen- en familierecht staan we u graag bij, zoals onder curatelestelling, bewijs van vaderschap of naamswijzigingen.

Het arbeidsrecht

Het deel van het recht dat de verhouding tussen werkgevers en werknemers overziet. Wij voorzien u van rechtshulp bij conflicten met uw werkgever of -nemer of indien u ontslagen bent. Ook kunnen we arbeidsovereenkomsten opstellen of nalopen. Vragen over de cao? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als advocaat in omgeving Aalsmeer zetten we altijd uw belangen op de eerste plaats, om voor u de oplossing te vinden waar u naar op zoek bent. Uiteraard met veel gevoel voor de onderlinge relatie met uw werkgever of werknemer.

Het strafrecht

Bent u gedagvaard of juist zelf het slachtoffer geworden van bijvoorbeeld een mishandeling? Indien u in aanraking bent gekomen met justitie staan we u graag bij. Wij behandelen allerlei soorten strafzaken en gaan altijd op zoek naar de meest praktische oplossing.

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Namens Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is mr. Carlo J.P. Liefting actief als advocaat in omgeving Aalsmeer. Na het succesvol afronden van een studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam werd hij in 1998 beëdigd als advocaat. In 2001 richtte hij zijn eigen advocatenkantoor op, na eerst te hebben gewerkt bij Advocatenkantoor Ronday in Mijdrecht. De werkwijze van mr. Liefting is gebaseerd op het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’. Door middel van deskundig juridisch advies wordt naar een oplossing buiten de rechter om gezocht. Zo hoeft er niet geprocedeerd te worden, iets dat soms een deuk in relaties kan vormen. Soms is een procedure onvermijdelijk. In dat geval wordt u op professionele en vasthoudende wijze bijgestaan.

  • Een advocaat in omgeving Aalsmeer tegen scherpe tarieven
  • Uw belangen staan bij ons centraal
  • Zeer toegankelijk
  • Voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf
  • Diverse specialisaties
  • Gratis intakegesprek

Vraag om een gratis intakegesprek!

Benieuwd naar wat we als advocaat in omgeving Aalsmeer voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Stel gerust uw vraag of maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297 – 769174 of door middel van het online contactformulier. Liever dat wij u terugbellen? Laat dan een terugbel verzoek achter op onze website en u hoort zo spoedig als mogelijk van ons.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.