Skip to main content

Advocaat Abcoude

Rechtsbijstand van een advocaat in omgeving Abcoude nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Abcoude of omstreken? Maak kennis met Rechtspraktijk/Law Office Liefting™, een gespecialiseerd advocatenkantoor dat gevestigd is in Mijdrecht. Graag bieden we u deskundige rechtshulp bij uw juridisch conflict, probleem of vraagstuk. Middels onze grondige expertise in diverse rechtsgebieden, oplossingsgerichte houding en passie voor het vak leiden we u naar de best mogelijke juridische uitkomst. U kunt ons inschakelen voor diverse juridische kwesties, waaronder zaken die vallen binnen het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, alsmede het huurrecht, sociaalzekerheidsrecht en het incassorecht. Bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ bent u verzekerd van een toegankelijk en laagdrempelig advocatenkantoor, dat een scherp uurtarief in rekening brengt. Benieuwd naar onze dienstverlening? Plan dan gerust eens een gratis intakegesprek in bij ons op kantoor!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het intakegesprek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0297 – 769174.

 

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is sinds 2001 actief in de omgeving van Mijdrecht. Het kantoor is opgericht door mr. Carlo J.P. Liefting, een advocaat die altijd kijkt of het procederen voor een rechter voorkomen kan worden. Want juridische conflicten voorkomen is beter dan deze achteraf te moeten oplossen. Dat is zeker ook het geval bij zaken binnen het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Onderlinge relaties zijn bij dergelijke conflicten vaak gevoelig. Als advocaat in omgeving Abcoude zoekt hij dan ook altijd naar passende oplossingen buiten de rechtbank om. Echter, een procedure zal soms niet kunnen uitblijven. U kunt dan rekenen op professionele en vasthoudende rechtsbijstand.

  • Een advocaat in omgeving Abcoude tegen scherpe tarieven;
  • Uw belangen staan bij ons centraal;
  • Zeer toegankelijk;
  • Voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf;
  • Diverse specialisaties;
  • Gratis intakegesprek.

Een gespecialiseerde advocaat in omgeving Abcoude

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ biedt juridische expertise in diverse takken van het recht. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, alsmede het huurrecht, sociaalzekerheidsrecht en incassorecht. Bent u op zoek naar een advocaat in omgeving Abcoude voor een juridische kwestie in een van de rechtsgebieden? Wij staan u graag bij.

Het personen- en familierecht

Ligt u in een echtscheiding met uw ex-partner? Een advocaat in omgeving Abcoude kan u helpen met het opstellen van een echtscheidingsconvenant, met daarin afspraken zoals alimentatie of omgangsregelingen, en andere juridische kwesties die bij scheidingen komen kijken. Ook met andere delen van het personen- en familierecht hebben we veel ervaring.

Het arbeidsrecht

Het arbeidsrecht gaat over de verhouding tussen werkgevers en werknemers. Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ biedt juridische expertise bij zowel individuele als collectieve arbeidsovereenkomsten. Een conflict met uw werkgever of werknemer? Vindt u dat u onterecht ontslagen bent? Of speelt er een andere zaak die binnen het arbeidsrecht zou vallen? Als advocaat in omgeving Abcoude zetten we u als cliënt centraal en behartigen we uw belangen. Daarbij houden we natuurlijk wel rekening met de relatie tussen u en uw werknemer of werkgever.

Het strafrecht

Moet u voor de rechter verschijnen omdat u gedagvaard bent? Of bent u zelf in de onfortuinlijke situatie terechtgekomen dat u een slachtoffer van een misdaad geworden bent? Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ heeft ervaring met het behandelen van diverse soorten strafzaken.

Vraag om een gratis intakegesprek!

Een advocaat in omgeving Abcoude gezocht en geïnteresseerd in onze dienstverlening? Graag gaan we met u om tafel om uw zaak te bespreken in een gratis eerste intakegesprek. Om daarvoor een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 0297 – 769174. Indien u liever teruggebeld zou worden kunt u daartoe een terugbel verzoek indienen op onze website.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.