Skip to main content

Advocaat Mijdrecht

Op zoek naar een advocaat in Mijdrecht of omgeving?

Heeft u een advocaat in Mijdrecht of omgeving nodig? Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ verleent u graag juridische bijstand. Wij zijn een laagdrempelig, toegankelijk kantoor gevestigd in Mijdrecht en kunnen u als advocaat te Mijdrecht bijstaan op diverse rechtsgebieden. Wij zijn gespecialiseerd in het personen en familierecht, maar hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht en strafrecht. Als advocaat in Mijdrecht en omstreken staan wij particulieren bij, maar ook bedrijven in het MKB segment. Wij brengen een vriendelijk uurtarief in rekening voor onze diensten en heten u graag welkom voor een gratis intakegesprek. Ons kantoor is goed bereikbaar.

Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op door te bellen naar 0297 – 769174.

 

Op welke rechtsgebieden is mr. Liefting actief in Mijdrecht?

Mr. Liefting is op verschillende rechtsgebieden actief. Heeft u een advocaat te Mijdrecht nodig op het gebied van personen en familierecht? Dan is hij u graag van dienst. Mr. Liefting kan u bijstaan bij echtscheidingen, alimentatievraagstukken, omgangs- en bezoekregelingen, naamswijzigingen en andere vraagstukken. Daarnaast kan mr. Liefting u van juridisch advies verzien bij arbeidsrechtelijke vraagstukken, zoals het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten of bij een ontslag. Verder kunt mr. Liefting inschakelen als strafrecht advocaat in Mijdrecht of omgeving, als u in aanraking bent gekomen met justitie. Tot slot verleent hij ook juridische bijstand op het gebied van huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en bij incasso’s.

Onze specialisaties

Het personen- en familierecht

Dit deel van het recht heeft betrekking op de bevoegdheden en hoedanigheden van mensen, kwesties omtrent huwelijken, en onderlinge relaties binnen families. Daarbij kan gedacht worden aan echtscheidingen en de zaken die daarbij horen (zoals alimentatieregelingen of het opstellen van convenanten), onder bewindstelling, bewijs van vaderschap of het wijzigen van een naam.

Het arbeidsrecht

De tak van het recht dat de verhouding tussen een werknemer en een werkgever overziet. Heeft u te maken met een conflict met uw werkgever? Bent u van mening dat u onterecht ontslagen bent? Twijfelt u over de correctheid van uw arbeidsovereenkomst en wilt u deze laten controleren? Heeft u vragen over de cao? Bij al deze kwesties helpt Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ u graag verder. Als advocaat in omgeving Mijdrecht zet mr. Liefting uw belangen centraal.

Het strafrecht

Heeft u zich schuldig gemaakt aan een strafbaar feit en bent u daarvoor gedagvaard? Of bent u juist het slachtoffer geworden van een misdaad? Mr. Liefting staat mensen bij in diverse soorten strafzaken. Daarbij wordt altijd naar een praktische oplossing gezocht, met inachtneming van uw belangen. Deze probeert mr. Liefting zo goed als mogelijk te behartigen.

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Namens Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is mr. Carlo J.P. Liefting uw advocaat te Mijdrecht en omgeving. Na zijn studie Rechtsgeleerdheid aan de UvA werd hij in 1998 beëdigd als advocaat. Na werkervaring te hebben opgedaan bij Advocatenkantoor Ronday b.v. te Mijdrecht heeft hij in 2001 zijn eigen kantoor opgericht. Mr. Liefting is een advocaat in Mijdrecht die liever problemen voorkomt dan ze vervolgens te moeten oplossen. Met een gedegen werkwijze en kundig juridisch advies kan hij juridische problemen voor u voorkomen. Mocht er toch geproduceerd moeten worden, dan kan hij u op professionele en vasthoudende wijze bijstaan.

  • Een advocaat in omgeving Mijdrecht tegen scherpe tarieven;
  • Uw belangen staan bij ons centraal;
  • Zeer toegankelijk;
  • Voor zowel particulieren als het klein- en middenbedrijf;
  • Diverse specialisaties;
  • Gratis intakegesprek.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over wat we als advocaat in Mijdrecht en omgeving voor u kunnen betekenen? Bel ons dan eens vrijblijvend op 0297 – 769174, of laat een terugbel verzoek achter. U wordt dan zo spoedig als mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een bericht achterlaten door het contactformulier op onze website in te vullen.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.