Skip to main content

Advocaat Uithoorn

Op zoek naar een advocaat in omgeving Uithoorn?

Wilt u juridisch advies inwinnen over een bepaald probleem of over een bepaalde vraagstuk? Bent u woonachtig in de omgeving van Uithoorn? Zoekt u naar een deskundige advocaat in omgeving Uithoorn die u professionele rechtshulp kan bieden met uw zaak? Dan bent u bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ aan het juiste adres. Mr. Liefting verleent u graag de rechtsbijstand waar u naar op zoek bent. We zijn een toegankelijk en laagdrempelig advocatenkantoor dat gevestigd is in Mijdrecht. Onze specialismes lopen uiteen van het personen- en familierecht en arbeidsrecht tot het strafrecht en huurrecht. Voor onze dienstverlening brengen we een zeer vriendelijk uurtarief in rekening, voor al onze particuliere of MKB cliënten. Graag bespreken we uw vraagstuk in een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Daarvoor kunt u een afspraak maken bij ons op kantoor, dat uitstekend bereikbaar is.

Meer weten over onze dienstverlening, advies nodig of een afspraak voor het intakegesprek maken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0297 – 769174. Wij staan u graag te woord.

 

Onze specialisaties als advocaat in omgeving Uithoorn

Bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ zit u goed voor deskundig juridisch advies bij diverse rechtsgebieden. Mr. Liefting is gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het arbeidsrecht, het strafrecht, alsmede het huurrecht, sociaalzekerheidsrecht en incassorecht. Bent u op zoek naar een advocaat in omgeving Uithoorn voor rechtshulp bij uw juridische kwestie? Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ zet uw belangen op de eerste plaats:

Het personen- en familierecht

Ligt u in een echtscheiding met uw ex-partner en wilt u daarvoor een advocaat inschakelen? Mr. Liefting is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en heeft veel ervaring met onder meer echtscheidingen. Zo kan mr. Liefting u bijvoorbeeld bijstaan met het maken van afspraken (zoals alimentatie en omgangsregelingen) en deze vastleggen in een echtscheidingsconvenant. Ook voor andere zaken binnen deze tak van het recht, zoals bewijs van vaderschap of het wijzigen van uw naam, kunt u bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ terecht.

Het arbeidsrecht

Bent u recent ontslagen? Wilt u uw arbeidsovereenkomst laten nakijken? Of ligt u in een conflict met uw werkgever of werknemer? Mr. Liefting is specialist op het gebied van zowel het individuele als collectieve arbeidsrecht en behartigt graag uw belangen. Daarbij wordt altijd scherp rekening gehouden met de onderlinge relatie tussen u en uw werkgever of werknemer.

Het strafrecht

Bent u in aanraking gekomen met justitie? Heeft u een dagvaarding op de deurmat gekregen of bent u als slachtoffer verzeild geraakt in een strafbaar feit? Mr. Liefting behandelt diverse soorten strafzaken. Met mr. Liefting als advocaat in omgeving Uithoorn aan uw zijde wordt gezocht naar de meest praktische oplossing.

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een advocatenkantoor in Mijdrecht dat werd opgericht in 2001 door mr. Carlo J.P. Liefting. Hij rondde een studie rechten af aan de UvA en werd in 1998 als advocaat beëdigd. De jaren daarna deed hij werkervaring op bij het Advocatenkantoor Ronday, eveneens in Mijdrecht. Met de jaren heeft hij als advocaat in omgeving Uithoorn geleerd dat voorkomen soms beter is dan genezen. Door middel van deskundige juridische hulpverlening streeft hij haar het vinden van een oplossing, zonder daarbij te hoeven procederen. Soms kan een procedure voor de rechter niet uitblijven. U kunt in dat geval rekenen op professionele en vasthoudende juridische bijstand.

  • Een advocaat in omgeving Uithoorn tegen scherpe tarieven;
  • Uw belangen staan bij ons centraal;
  • Zeer toegankelijk;
  • Voor zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf;
  • Diverse specialisaties;
  • Gratis intakegesprek.

Vraag gerust in een vrijblijvend intakegesprek!

Wilt u Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ als uw advocaat in omgeving Uithoorn inschakelen? Heeft u vragen over onze dienstverlening, wilt u advies ontvangen of zou u graag een intakegesprek met ons inplannen? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen. Ons telefoonnummer is 0297 – 769174. Indien u liever heeft dat u door ons teruggebeld wordt kunt u daartoe een terugbel verzoek achterlaten op de

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.