Skip to main content

Advocatenkantoor Mijdrecht

Een betaalbaar advocatenkantoor in Mijdrecht gezocht?

Heeft u behoefte aan kundige juridische bijstand en bent u zich daarom aan het oriënteren naar een advocatenkantoor in Mijdrecht of omgeving? Zoek dan niet verder, want Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is het advocatenkantoor te Mijdrecht waar u naar op zoek bent. Voor hulp bij juridische vraagstukken in het personen en familierecht bent u bij ons aan het goede adres beland. Op verzoek kunnen we u ook bijstaan met strafrechtelijke of arbeidsrechtelijke kwesties. U betaalt een vriendelijk uurtarief voor de diensten van ons advocatenkantoor te Mijdrecht, dat tevens goed bereikbaar is in het geval van afspraken op kantoor. Wilt u meer weten over onze juridische hulpverlening? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door telefonisch contact op te nemen via 0297 – 769174. Wij plannen ook graag een eerste gratis intakegesprek met u in.

 

Op welke rechtsgebieden is Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ te Mijdrecht actief?

Wij zijn een advocatenkantoor in Mijdrecht dat juridische dienstverlening en adviezen kan verstrekken in diverse rechtsgebieden. In het bijzonder zijn we bekend met het personen en familierecht. Bent u van plan binnenkort te gaan scheiden van uw partner? Hoe zit het met alimentatie? Wilt u een naamswijziging doorvoeren? Heeft u een juridische vraag over omgangs- en bezoekregelingen? Met al deze vraagstukken en meer kan advocatenkantoor Liefting u bijstaan. Op verzoek verlenen we ook onze dienstverlening bij strafrechtelijke zaken of binnen het arbeidsrecht (zoals bij kwesties omtrent een arbeidsovereenkomst of ontslag). Verder kunnen we u adviseren op het gebied van huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en bij incasso’s.

 

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een advocatenkantoor te Mijdrecht dat in 2001 is opgericht door mr. Carlo J.P. Liefting. Nadat hij een studie Nederlands recht aan de UvA succesvol afrondde werd hij in 1998 beëdigd als advocaat. Na wat ervaring te hebben opgedaan leidde dat tot de oprichting van zijn eigen kantoor. De doelstelling van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is bovenal het voorkomen van juridische geschillen. Wij geloven dat voorkomen beter is dan oplossen. Mocht er onverhoopt toch geproduceerd dient te worden, dan wordt u door ons op professionele en vasthoudende wijze bijgestaan.

 

Plan een gratis intakegesprek in!

Om verder te informeren of een gratis intakegesprek aan te vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0297 – 769174. Nemen we niet op of wilt u later teruggebeld worden? Laat dan gerust een terugbel verzoek achter of stuur een bericht door middel van het contactformulier op de website.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.