Skip to main content

Scheidingsadvocaat Amstelveen

Uw echtscheiding in goede banen geleid door mr. Liefting van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™.

De periode rond de echtscheiding is vaak een emotioneel zware periode waarin u voldoende tijd wilt hebben om alle gedachten te kunnen ordenen. Er wachten echter ook veel formaliteiten op u die ook uw aandacht nodig hebben. Daarom is het fijn als u tijdens het juridische proces omtrent een echtscheiding, bijgestaan wordt door een professionele echtscheidingsadvocaat. Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is hierin een partij die u kan helpen bij en kan bijstaan als echtscheidingsadvocaat in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, De Ronde Venen etc.

Persoonlijke aandacht van uw echtscheidingsadvocaat

Mr. Liefting geeft iedere zaak die hij behandelt professionele aandacht, maar laat daarbij het persoonlijke aspect niet onbelicht. Persoonlijke aandacht is dan ook een speerpunt in zijn dienstverlening. Mr. Liefting betrekt u bij iedere stap die wordt genomen en uiteraard heeft u ook inspraak in de keuzes die gemaakt moeten worden om tot een goede afwikkeling van de echtscheiding te komen.

Gericht op een optimale oplossing

Tijdens een echtscheiding zal mr. Liefting zorgvuldig te werk gaan. Hierin is het ten alle tijden het doel om een optimale oplossing te bieden. In eerste instantie zal deze er op gericht zijn om een gezamenlijke oplossing te vinden voor beide partners. Uit ervaring weten we echter dat dit niet altijd mogelijk is. In dat geval wordt u eenzijdig bijgestaan door mr. Liefting.

Toegankelijkheid van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Naast de persoonlijke aandacht die we u bieden en de resultaatgerichtheid van onze organisatie, willen we het traject dat we doorlopen tijdens een echtscheiding toegankelijk houden voor u.

Werkgebied Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is werkzaam in het gebied rondom Mijdrecht. In het advocatenkantoor in Amstelveen bent u welkom op basis van een afspraak, in het kantoor in Mijdrecht kunt u de hele week binnenlopen om direct geholpen te worden of een afspraak met mr. Liefting inplannen.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.