Skip to main content

Echtscheidingsadvocaat

Mr. Liefting staat u bij tijdens uw echtscheiding

De tijd voor en na een echtscheiding is vaak een zware tijd voor alle betrokkenen. Daarom is het belangrijk om een betrouwbare echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Op die manier kunt u zich richten op uw persoonlijke situatie en andere praktische aspecten binnen de echtscheiding.

Uw toegankelijke echtscheidingsadvocaat

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor gevestigd in Mijdrecht. Mr. Liefting kan u bijstaan bij de afwikkeling van een echtscheiding. Hierbij wordt gekeken naar de juridische banden die de echtgenoten met elkaar hebben.

Mr. Liefting probeert hierin altijd te zoeken naar een gezamenlijke oplossing tussen de partners. Hij weet uit ervaring dat dit niet altijd mogelijk is, in dat soort gevallen kan mr. Liefting u bijstaan in eenzijdige kwesties waarbij wij alleen uw belang behartigen.

Betrokken

Tijdens de hectische periode van de echtscheiding is mr. Liefting allereerst doelgericht en op zoek naar de juiste oplossing. Daarnaast voelt mr. Liefting zich betrokken bij de gang van zaken binnen uw persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze oprechte aandacht en doelgerichte aanpak wilt hij u helpen bij het proces van scheiden.

Proces van de echtscheiding

Binnen familierecht is echtscheiding de meest voorkomende procedure. Toch is geen enkele scheiding hetzelfde. Dit beseffen we heel erg goed bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™, daarom vinden we het belangrijk om regelmatig contact te hebben om de stand van zaken door te nemen en een plan van aanpak te maken.

Om een echtscheidingsverzoek in te kunnen dienen hebben we in ieder geval de volgende stukken nodig:

  • Huwelijksakte van de gemeente waar het huwelijk bevestigd is. Mocht het huwelijk in het buitenland bevestigd zijn, dan hebben we de originele huwelijksakte nodig.
  • Uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie, de nationaliteit en eventueel de verblijfsduur in Nederland van beide partijen.
  • Indien van toepassing:
    • Een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie van de kinderen;
    • Huwelijkse voorwaarden;
    • Geboorteaktes van de kinderen.

Werkgebied van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is gevestigd in Mijdrecht. Daarnaast is mr. Liefting ook actief als echtscheidingsadvocaat in Aalsmeer, Alkmaar, Laren en Mijdrecht. In ons kantoor in Mijdrecht bent u iedere dag welkom met vragen over het proces van de echtscheiding. Op het kantoor in Amstelveen stellen we het op prijs als u eerst telefonisch contact met ons opneemt om een afspraak te maken. Lees meer over onze werkzaamheden als echtscheidingsadvocaat Amstelveen.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.