Skip to main content

Rechtshulp Amstelveen

Heeft u rechtshulp in Amstelveen of omgeving nodig?

Bent u op zoek naar rechtshulp in Amstelveen of de omgeving daarvan? Dan bent u bij Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ aan het juiste adres. Wij kunnen u rechtshulp in Amstelveen en omstreken bieden in verscheidene rechtsgebieden. In het bijzonder zijn we gespecialiseerd in het personen en familierecht, maar verlenen ook rechtshulp te Amstelveen in het strafrecht of arbeidsrecht. Wij zijn een toegankelijk kantoor dat zowel particulieren als bedrijven in het MKB segment bijstaat. U betaalt een vriendelijk uurtarief voor de rechtshulp in Amstelveen. Daarnaast is het eerste intakegesprek altijd gratis. Zou u graag meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan eens vrijblijvend op 0297 – 769174, wij staan u graag te woord.

 

Rechtshulp te Amstelveen bij diverse rechtsgebieden

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ verleent rechtshulp in Amstelveen en omstreken in diverse rechtsgebieden. Heeft u juridisch advies nodig met een vraagstuk dat binnen het personen en familierecht past? Dan zijn wij u graag van dienst. Het oplossen (of nog liever, voorkomen) van juridische problemen die komen kijken bij echtscheidingen, omgangs- en bezoekregelingen, naamswijzigingen en alimentatievraagstukken behoren tot onze specialiteit. Echter, u kunt ons ook inschakelen voor rechtshulp te Amstelveen bij het strafrecht of arbeidsrecht. We kunnen bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten voor u opstellen of beoordelen, of juridische bijstand bieden bij ontslag. Daarnaast zijn we ook actief in het huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en incassorecht.

 

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

De rechtshulp in Amstelveen van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ ontvangt u van mr. Carlo J.P. Liefting. Hij heeft een studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond, waarna hij in 1998 beëdigd werd als advocaat. Na enkele jaren ervaring in de praktijk te hebben opgedaan besloot hij in 2001 dat het tijd was om zijn eigen kantoor te beginnen. Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is gevestigd in Mijdrecht en is goed bereikbaar. Bij de werkwijze van onze rechtshulp in Amstelveen staat het voorkomen van juridische kwesties centraal, al kunnen wij eventuele problemen oplossen en indien nodig u vertegenwoordigen in procedures.

 

Vrijblijvend contact opnemen?

Wilt u verder informeren over de rechtshulp in Amstelveen van Rechtspraktijk/Law Office Liefting™? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 0297 – 769174. Heeft u liever dat wij u terugbellen? Laat dan een terugbel verzoek achter of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.