Skip to main content

Rechtshulp Mijdrecht

Rechtshulp nodig in Mijdrecht?

Heeft u rechtshulp in Mijdrecht of de omgeving daarvan nodig? Bent u daarom op zoek naar een advocatenkantoor dat u kan adviseren of bijstaan? Zoek dan niet verder en maak kennis met Rechtspraktijk/Law Office Liefting™. Voor rechtshulp in Mijdrecht bent u bij ons aan het goede adres. Onze specialiteiten liggen in het personen en familierecht, het strafrecht en het arbeidsrecht. Wij kenmerken ons als een toegankelijk advocatenkantoor dat rechtshulp te Mijdrecht aanbiedt aan zowel particulieren als het klein- of middenbedrijf. Dat komt onder meer door onze persoonlijke aanpak en de schappelijke uurtarieven die wij voor onze diensten in rekening brengen.

Benieuwd naar onze dienstverlening of heeft u vragen over onze rechtshulp in Mijdrecht? Bel gerust eens naar 0297 – 769174 om verder te informeren!

 

Rechtshulp in Mijdrecht voor verschillende rechtsgebieden

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een advocatenkantoor dat rechtshulp in Mijdrecht en omgeving aanbiedt. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Bent u op zoek naar juridisch advies voor een specifieke kwestie binnen het personen en familierecht? Wij helpen u graag verder. Het bieden van oplossingen bij (of het voorkomen van) juridische problemen omtrent echtscheidingen, omgangs- en bezoekregelingen, naamswijzigingen of alimentatievraagstukken doen wij dagelijks. Daarnaast bieden we ook rechtshulp in Mijdrecht aan in het strafrecht en arbeidsrecht. Zo kunnen wij arbeidsovereenkomsten opstellen of controleren en ook juridische bijstand bieden bij een ontslag. Verder bieden we onze diensten aan in het huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en het incassorecht.

Onze specialisaties

Het personen- en familierecht

Deze tak behoort tot het civiele recht en ziet op zaken als de hoedanigheid en/of bevoegdheden van personen, huwelijkszaken en familierelaties. Hierbij kunt u denken aan echtscheidingen en alle daarbij komende zaken zoals alimentatie en omgangsregelingen, onder curatele stelling, bewijs van vaderschap of naamswijzigingen.

Het arbeidsrecht

Het deel van het recht dat ziet op de relatie tussen werkgevers en werknemers. Bent u recent ontslagen? Speelt er een conflict op de werkvloer? Wilt u een arbeidsovereenkomst laten controleren? Heeft u vragen over de cao? Bij al deze vraagstukken en meer kan Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ u helpen. Als cliënt staat u altijd op de eerste plaats, wat betekent dat we als advocaat enkel en alleen uw belangen behartigen.

Het strafrecht

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ behandelt tevens allerlei soorten strafzaken. Heeft u een dagvaarding in de brievenbus gekregen? Bent u het slachtoffer geworden van een strafbaar feit? Is uw rijbewijs ingenomen? Wij voorzien u graag van gedegen juridisch advies. Onze aanpak kenmerkt zich door het feit dat we voortdurend op zoek gaan naar praktische oplossingen, waarbij we uw belangen zo goed als mogelijk proberen te behartigen.

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een advocatenkantoor dat is opgericht door mr. Carlo J.P. Liefting. Na het afronden van een studie Rechten in Amsterdam werd hij in 1998 beëdigd als advocaat. Na eerst wat ervaring te hebben opgedaan in de praktijk besloot hij in 2001 om zelf een advocatenkantoor te beginnen. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht en bieden rechtshulp in Mijdrecht en de hele omgeving daarvan aan. Daarbij wordt u altijd centraal gezet en wordt eerst gekeken naar het voorkomen van problemen. Pas daarna beginnen we met het vinden van oplossingen.

  • Rechtshulp in omgeving Mijdrecht tegen scherpe tarieven;
  • U staat op de eerste plaats;
  • Zeer toegankelijk;
  • Voor zowel particulieren als het klein- en middenbedrijf;
  • Diverse specialisaties;
  • Gratis intakegesprek.

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op!

Meer weten over onze rechtshulp in Mijdrecht? Heeft u een vraag over een juridisch probleem of wilt u advies ontvangen? Informeer gerust verder door vrijblijvend te bellen naar 0297 – 769174. U kunt ook een terugbel verzoek indienen of een bericht sturen middels het contactformulier op de website. U hoort dan zo snel als mogelijk van ons.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.