Skip to main content

Scheiden Amstelveen

Een advocaat gezocht omdat u gaat scheiden in Amstelveen?

Gaan u en uw partner binnenkort scheiden in Amstelveen en bent u daarom op zoek naar een advocaat om u bij te staan? Maak kennis met Rechtspraktijk/Law Office Liefting™. Wij hebben een kantoor in Mijdrecht en een kantoor dat zich richt op juridische dienstverlening op het gebied van scheiden in Amstelveen. Bij het scheiden in Amstelveen komen allerlei juridische vraagstukken kijken. Er moet van alles geregeld worden. Zo dient de scheidingsconvenant bijvoorbeeld opgesteld te worden, waarin afspraken over alimentatie en een eventuele kinderomgang staan beschreven. Als advocaat bij het scheiden in Amstelveen of omgeving brengen we een vriendelijk uurtarief in rekening. Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan gerust eens telefonisch contact met ons op via 0297 – 769174 om een gratis intakegesprek in te plannen. Wij hebben een kantoor dat goed bereikbaar is.

 

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ kan u bijstaan als u gaat scheiden in Amstelveen

Scheiden in Amstelveen is een erg emotionele periode voor iedereen die daar bij betrokken is. Met een betrouwbare advocaat aan uw zijde kunt u op het gebied van belangrijke juridische vraagstukken ontzorgt worden. Dit geeft u meer ruimte om u te concentreren op andere persoonlijke zaken bij het scheiden in Amstelveen. Wij zijn van mening dat voorkomen beter is dan oplossen. Daarom kan Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ ook als mediator te Amstelveen optreden. Door middel van bemiddeling kunnen op zoek gaan naar gezamenlijke oplossingen tussen u en uw partner, ten einde een hectische juridische strijd te voorkomen.

 

Over Rechtspraktijk/Law Office Liefting™

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een advocatenkantoor dat is opgericht door mr. Carlo J.P. Liefting. Na het afronden van een studie Nederlands recht in Amsterdam werd hij in 1998 beëdigd als advocaat. Na werkzaam te zijn geweest bij een ander advocatenkantoor in Mijdrecht besloot hij in 2001 voor zichzelf te beginnen. Als advocaat kan hij u bijstaan bij het scheiden in Amstelveen, maar ook bij andere personen en familierechtelijke zaken. Ook is mr. Liefting gespecialiseerd in het arbeidsrecht en strafrecht. Tot slot verleent hij juridische dienstverlening in het huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en het incassorecht.

 

Neem gerust eens vrijblijvend contact op

Benieuwd naar wat Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ voor u kan betekenen als u gaat scheiden in Amstelveen? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0297 – 769174. Ook kunt u een terugbelverzoek achterlaten of het contactformulier invullen.

Rechtspraktijk/Law Office Liefting™ is een toegankelijk advocatenkantoor in Mijdrecht. Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op tal van rechtsgebieden.

Zowel particulieren, als ook het Midden- en Kleinbedrijf, staat mr. Liefting bij op tal van rechtsgebieden. Voordat hij problemen dient op te lossen, voorkomt hij ze liever. Door bemiddeling, heldere en steekhoudende contracten of juiste advisering kan mr. Liefting veelal voorkomen dat zijn cliënten in procedures verzeild raken.

Wanneer er onverhoopt toch geprocedeerd moet worden, dan doet hij dat op een professionele, voortvarende en vasthoudende wijze. Hierbij worden de kosten voortdurend in het oog gehouden.